آذر ۲۹, ۱۴۰۴

معدوم سازی بیش از ۶۸۰ هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی ناسالم تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استان خوزستان در سال ۱۴۰۲

ناسالم تحت نظارت مستقیم کارشناسان دامپزشکی استان معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان این موضوع که نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، شیر، تخم مرغ و …. از ارکان مهم سلامت جامعه است، گفت: کارشناسان دامپزشکی استان در سال ۱۴۰۲ با تشدید نظارت های بهداشتی موثر بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره، در افزایش تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه نقش موثری داشتند.

 وی با اشاره به رشد چشم گیر ۷۷ درصدی کشف و معدوم سازی فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف در استان گفت: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۸۶۰ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی مشکوک در اماکن عرضه و کشتارگاه های دام و طیور ضبط گردید که بیش از ۶۸۰ هزار کیلوگرم از این فرآورده های ضبطی ناسالم، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی استان خوزستان معدوم و چرخه انسانی خارج گردید.

عسکری هم چنین بیان کرد: با انجام بازدیدهای بهداشتی قبل و بعد از کشتار که توسط کارشناسان مجرب این اداره کل صورت می گیرد بیش از ۵۴۸ هزار راس دام سبک و سنگین و بیش از ۴ میلیون و سیصد هزار قطعه مرغ، بوقلمون و بلدرچین در کشتارگاه های دام و طیور استان تحت نظارت های بهداشتی و شرعی کشتار گردید.

وی در پایان تاکید کرد: هم استانی‌های گرامی در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید می‌شوند خریداری نمایند و از خرید هرگونه گوشت و لاشه‌هایی که در کنار معابر و جاده‌ها به صورت غیرمجاز کشتار می‌شوند اکیدا خودداری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.