آذر ۲۹, ۱۴۰۴

انجام بیش از ۵ هزار بازدید بهداشتی از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در خوزستان ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در تشریح این خبر گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی از ۱۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تا کنون بیش از ۵ هزار بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان صورت گرفته است.

عسکری فرد در ادامه گفت: در این بازدید های بهداشتی بالغ بر ۳ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی توسط کارشناسان بهداشتی استان ضبط گردید که از این مقدار بیش از ۲ هزار و سیصد کیلوگرم برابر دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.

وی همچنین افزود: در این بازه زمانی بیش از ۶۱۶ تن گوشت قرمز و حدود ۴ هزار تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاه های دام و طیور استان تحت نظارت های شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف گردید.

ناصر عسکری فرد با اشاره به پلمب ۴ واحد عرضه فرآورده خام دامی از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی تا کنون گفت: این واحدهای متخلف بهداشتی با حکم مراجع قضایی استان پلمب  گردیدند.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان همچنین افزود: هم استانی های گرامی در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید می شوند خریداری نمایند.

وی در پایان گفت: مردم شریف استان از خرید هر گونه گوشت و لاشه هایی که در کنار معابر و جاده ها به صورت غیرمجاز کشتار می شوند اکیدا خودداری نمایند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.