آذر ۲۹, ۱۴۰۴

توصیه های بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

به گزارش روابط عمـومـی اداره کـل دامـپزشکی استان خوزستان؛ در ایام نوروز هزاران قطعه ماهی قرمز توسط شهروندان خریداری شده و جهت زینت سفره های هفت سین استفاده می شود لذا ضرورت دارد در خرید و نگهداری آنها به چند توصیه مهم بهداشتی دامپزشکی توجه نمود.

  1. –    شهروندان لازم است ماهی قرمز شب عید خود را از مراکز بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نمایند.
  2. –    از خرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکه های غیر عادی در روی پوست بدن خودداری نمایید.
  3. –    از کودکان خود بخواهید از دست زدن و بازی کردن با ماهی خودداری کنند.
  4. –    شهروندانی که سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند برای تعویض آب ماهی و شستشوی ظروف نگهداری آن حتماً از دستکش استفاده نمایند.
  5. –    بهترین دمای آب نگهداری ماهیان زینتی ۲۵-۲۲ درجه سانتی گراد و بهترین PH 8-8/6 می باشد.
  6. –    برای ضدعفونی کردن ظروف نگهداری ماهی می توان از نمک طعام ۳ درصد یا پرمنگنات سدیم، پرکلرین و بتادین استفاده کرد.
  7. –    اگر از آب شرب شهری جهت تعویض آب ماهیان استفاده می شود جهت کلرزدایی آب مورد استفاده را یک شبانه روز در ظروف دهان گشاد و در هوای آزاد قرار دهید تا کلر موجود در آب از بین برود.
  8. در روز طبیعت ماهی قرمز نباید در آب های آزاد و منابع آبی رهاسازی شود بهترین مکان برای آزادسازی این ماهیان محل هایی است که توسط شهرداریها برای این کار اختصاص می یابد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.